Brexit ja ACTSKesäloma kääntyy uuteen lukuvuoteen tuossa tuokiossa. ACTS-projekti jatkuu syyskuun alussa projektiryhmän kokouksella Kööpenhaminassa. Siellä keskustelemme varmasti Brexitistä sekä vuodenvaihteen jälkeen alkavasta projektin toisesta vaiheesta. Ensimmäisen vaiheen viimeinen tapaaminen on Englannissa heti syysloman jälkeen.

Vaikka Brexit-uutiset toivat hetkellisen epävarmuuden siitä, miten jatkamme Erasmus+-projektia, huoli hälveni nopeasti. Projekti jatkuu suunnitelman mukaan. Crossfields Instituutti  tiedottaa omilla sivuillaan Brexitin vaikutuksista projektin etenemiseen. 

Viimeinen lomaviikkoni alkaa maanantaina. Käynnistelen itseni työmoodiin metsän antimia säilömällä. Muutama muukin projekti on kesken. Työt kun eivät lopu tekemällä. 

Tänään ajatukseni kulkivat lukion ikäkausiopetuksessa, keskustelevassa opetuksessa ja ajattelun tahtomisessa. Näihin ajatuksiin minut siivitti Adriaan Bekmanin (2009) kirja The Art of Conscious Living. Uusia blogipostauksia on siis tulossa, kunhan sienet ja mustikat on säilötty - ja ehkäpä matotkin pesty. Oslon-viikostakin on niin paljon kerrottavaa!

 

Kommentit